Fashion Law Lab: NFT & Metaverse

FASHION LAW LAB: NFT PROGRAM İÇERİĞİ VE EĞİTİMCİLERİ
1
Moda Sektöründe Kriptoekonomi ve NFT Uygulamaları
2
Moda Markalarının NFT Stratejileri
3
Moda Hukuku ve NFT’ler
4
NFT Üreten Markaların Eser Koruması ve Hukuki Hakları
FASHION LAW LAB: METAVERSE PROGRAM İÇERİĞİ VE EĞİTİMCİLERİ
1
Ünlü isimler ve markalarla röportaj yapmanın yolları ve röportaj teknikleri
2
Moda yazarlığının kullanım alanları: Moda Basını, Blog, Sosyal Medya, Basın Bülteni, PR, Marka Yönetimi
3
Etkili içerik üretmenin püf noktaları
4
Moda yazarlığı kariyerine giriş
5
Trendleri ve güncel olayları takip etmenin yolları
Avukatlar, stajyer avukatlar, hukuk fakültesi öğrencileri, üniversite düzeyinde öğrenimlerine devam eden farklı disiplinlerdeki öğrenciler, tasarımcılar, moda yönetim alanında okuyanlar veya çalışan kişiler, girişimciler, marka sahipleri, tekstil firması sahipleri ve çalışanları, aksesuar, kozmetik alanlarında çalışan ya da girişimi olan kişiler.
Evet eğitim programlarımızı başarıyla tamamlayan kişiler hem Moda Hukuku Enstitüsü hem de International Fashion Law Association (INFLAA) onaylı sertifika almaktadırlar.
Eğitim programlarımızı başarıyla tamamlayan katılımcıların aldıkları sertifikalar International Fashion Law Association (INFLAA) tarafından da tanınmaktadır. Katılımcılarımızın özgeçmişlerine ekledikleri sertifikalar kariyer yolculuklarında bu alanda almış oldukları eğitime referans olurken, sertifikalar sayesinde topladıkları krediler de yurt dışında staj, değişim programına katılım gibi birçok avantaj sağlamaktadır.
Türkçe’dir.
Moda Hukuku Enstitüsü’ünde düzenlediğimiz eğitimlere katılan kişiler, başarıyla tamamladıkları her eğitim sonunda kredi kazanmaktadırlar. Söz konusu krediler uluslararası akreditasyon sistemi çerçevesinde International Fashion Law Association’a bağlı kurumlarda geçerlidir. Bunun dışında anlaşmamız olmayan kurum ve okullarda krediler geçerli değildir.
Yurt dışındaki staj hakkından yararlanmak isteyen öğrenciler öncelikle eğitimlerimize katılarak kredi sayısını tamamlarlar. Ardından seçim kriterlerini yerine getirerek mülakatı başarıyla tamamlayan öğrenciler yurt dışında anlaşmalı olduğumuz moda hukuku kurumlarında staj şansını yakalamaktadır.
Yurt dışında değişim programından yararlanmak isteyen öğrenciler aynı dönem içinde Moda Hukuku 101 ve Moda Hukuku 201 Eğitim Programı’na katılarak programı başarıyla tamamlarlar. Program sonunda düzenlenen sınavda 1. olan öğrenci yurt dışındaki değişim programına gönderilir.
ABD’den sonra dünyada moda hukuku alanında kurulan ikinci enstitü olan Moda Hukuku Enstitüsü, kendinden sonra kurulan 23 enstitüye global çapta önderlik etmektedir. Mentörlük görüşmelerimizin yanı sıra, işbirliği anlaşmalarımız, ortak projelerimiz ve her yıl düzenlediğimiz Moda Hukuku Zirvesi etkinliklerimiz bulunmaktadır.
Belirlli kriterleri yerine getiren öğrencilerimize yurt dışında staj imkanı sağlamanın yanı sıra, global ve yerel kurumsal firmalardan bizlere gelen iş tekliflerini referans olabileceğimiz katılımcılarımıza yönlendirmekteyiz.
Program tarihlerinin ertelenmesi söz konusu olabilir.
Kaydınızı yaptırırken bu seçenekleri onaylamış sayılmaktasınız.